Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΜΟΔΑ

                                                                                                                    Οκτώβρης-Νοέμβρης

                                                                         από τις μαθήτριες Βενετία Πρένγκα & Αίμυ Ντέμη
   Κάθε βράδυ η ίδια ερώτηση, η ίδια σκέψη. ''Τι να βάλω αύριο;'', ''Τι θα φορέσω στο σχολείο;''.



   Αρκεί μια ματιά να ρίξεις στα Outfit μας και θα έχεις πληθώρα ιδεών για το τι να βάλεις αύριο στο σχολείο, σε μια δουλειά ή ακόμα και στη βόλτα σου το Σαββατόβραδο στη παραλία με τους φίλους σου!

  Κάθε δεύτερη εβδομάδα θα φροντίζουμε να ανανεώνουμε τη στήλη μας ώστε να ενημερώνεστε κι εσείς και να παίρνετε ιδέες για το εβδομαδιαίο σας outlook!

Outfit 1
   Ας ξεκινήσουμε με ένα casual ντύσιμο..που θα μπορούσε να χρωματίσει ακόμα και τη 'μουντή' Δευτέρα!!
   Outfit 2
     Συνεχίζουμε με ένα outlook μιας βροχερής μέρας..μια Τρίτη του Οκτώβρη..





Σε συνδυασμό με μαύρα μποτάκια..


    Προτιμήστε μια λεπτή αλλά και ζεστή ζακέτα..κατά προτίμηση μαύρη!

Outfit 3
     

       Μια υπέροχη μέρα για εκδρομή..ούτε πολλή ζέστη ούτε πολύ κρύο! Το  Φθινόπωρο μπήκε για τα καλά..για αυτό θα αφήσουμε τα κοντομάνικα και θα επιλέξουμε μια πλεχτή..αλλά λεπτή μπλουζίτσα..με το χρώμα της προτίμησης σας. Και βέβαια δεν θα παραλήψετε το αγαπημένο μπλε τζιν σας!
    Στην εκδρομή θα χρειαστείς μια τσάντα για τα πράγματα σου..επομένως φρόντισε να έχεις μια κρεμαστή τσάντα μαζί σου!

Μην ξεχνάμε τα μποτάκια τα οποία είναι πολύ βολικά..

Outfit 4
Ο Χειμώνας μπαίνει σιγά-σιγά..οπότε κι ο καιρός είναι ανάλογος! Για αυτό σήμερα θα διαλέξουμε μία ζεστή πλεχτή μπλούζα..μονόχρωμη, με τη συνοδεία ενός μαυρου τζιν!

 





    Και τα πολυαγαπημένα μας μποτάκια..






Βραδινά

'Πάμε παραλία το Σάββατο;'..
  Μια ερώτηση που μας προβληματίζει πολύ..ειδικά εμάς τα κορίτσια, διότι αμέσως το μυαλό μας πάει στο τι θα βάλουμε το Σάββατο..Όμως με τις ιδέες μας για τα Nightout look σας θα λύσουμε κάθε σας προβληματισμό!!

Nightout look 1

     Στις περισσότερες καφετέριες έχει καλή θέρμανση επομένως το να ντυθείς πολύ ζεστά δεν είναι και η πιο κατάλληλη επιλογή! Άρα ως πρώτη λύση θα προτιμήσετε ένα σορτς..μπορείτε να το φορέσετε και με ένα καλσόν από μέσα!

 


Nightout look 2
Εάν όμως είστε τύπος που κρυώνει..επιλέξτε ένα μαύρο τζιν..κι όχι μπλε, διότι το μπλε είναι μια πρωινή επιλογή!    Για μπλούζα φορέστε μία με άνοιγμα στη μέση, για να είναι κάπως διαφορετική από μία απλή μπλούζα..με έντονο χρώμα ώστε να κάνει τη διαφορά. 

  Συνδυάστε τα με all-star..χρώματος της επιλογής σας!




Nightout look 3
Επιτέλους έφτασε το περιζήτητο πάρτυ του γυμνασίου!! Συνήθως σε πάρτυ προτιμάτε φορέματα, διότι κάθε κορίτσι πρέπει να φορέσει έστω μία φορά ένα ωραίο ροζ girly φόρεμα, ώστε να αναδείξει το κορίτσι μέσα του! Και πιστέψτε μας σε ένα τέτοιο πάρτυ είναι ότι πρέπει ένα φόρεμα..


   Όμως για να μην θυμίζει βάφτιση και είναι πολύ επίσημο ταιριάξτε το με ένα casual παπούτσι..όπως Vans ή All-star! Με αυτό τον τρόπο μετατρέπετε το φόρεμα σε κάτι πιο..... βραδινό.


                                                             Nightout look 4
     Αν πάλι προτιμάτε τις φούστες..κανονίστε να ταιριάξετε μια φρου-φρου φόυστα ή δαντελωτή με ένα ουδέτερο μαύρο ή άσπρο ραντάκι! Για παπούτσι επιλέξτε Vans ή All-star για ένα πιο casual look!



































Αυτά για τον Οκτώβρη..μείνετε συντονισμένοι για τα επόμενα μας outfil & nightout look!