Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΟΔΑ

    
           ......μόδα, μόδα μόδα!
                                       από τη Βενετία & την Αίμυ
                
  Χριστούγεννα! Μέρες γιορτινές, κρύες, αλλά και μέρες όπου όλες οι γυναίκες έχουν όρεξη για ψώνια!
Επιτέλους
Τι καλύτερο από τα χειμωνιάτικα ρούχα, τα σκουφάκια και τα γάντια που πάντα δίνουν αυτή τη πινελιά του χειμώνα..
Λοιπόν, πάμε να δούμε τα χειμωνιάτικα OutFit...ελπίζουμε να απολαύσετε την παρακολούθηση!

OUTFIT 1


Δευτέρα σήμερα..όλοι διστάζουν να σηκωθούν από το ζεστό κρεβάτι τους και να αποχωριστούν το πάπλωμα τους..πόσο μάλλον όταν έχουν να σκεφτούν το τι θα βάλουν  (αυτό αναφέρεται στις γυναίκες!)
Ωστόσο..διαλέξτε ένα πρωτοποριακό μπουφάν με σχέδια..συνδυάστε το με ένα ραντάκι μονόχρωμο το αγαπημένο σας τζιν και βέβαια τις λατρεμένες μπότες!




OUTFIT 2

Τρίτη..το κρύο τσουχτερό!! Το πάπλωμα πιο 'βαρύ'..όμως όλα φτιάχνονται με λίγο διάθεση, χαμόγελο και..το σημερινό outfit!
Μια ωραία επιλογή θα ήταν μιά πλεχτή μπλούζα με ένα απλό τζιν..αλλά τη διαφορά θα την κάνει το μπουφάν το ασπρόμαυρο και βεβαίως το σκουφάκι με τα γάντια..πάντα θα στολίζουν τη εμφάνιση σας. Προτιμήστε τα!



OUTFIT 3

Έφτασε και η Τετάρτη..για να αλλάξουμε λίγο το συνηθισμένο τζιν δοκιμάστε ένα κολάν δίχρωμο σε αποχρώσεις μαύρο και άσπρο..με μία ριχτή γκρι μπλούζα..και αφήστε να ολοκληρωθεί η εμφάνιση σας με ένα έντονο χρώμα μπουφάν!




OUTFIT 4


Πέμπτη..τη 'φάγαμε τη εβδομάδα. Σήμερα τολμήστε να βάλετε μια μπλούζα με μια εικόνα πάνω ή ένα ωραίο σλόγκαν..κάτι πιο παιχνιδιάρικο και με νόημα..ή πολύ απλά μια απεικόνιση ζώου! Με τη συνοδεία του τζιν σας και το αγαπημένο σας σκουφαάκι.








OUTFIT 5


Επιτέλους Παρασκευή..χαρά μικρού μεγάλου. Μια και είναι η τελευταία μέρα της εβδομάδας δώστε και ένα άλλο λουκ στο γραφείο ή στο σχολείο! Μια μπλούζα με μια απεικόνιση ενός δέντρου ή οτιδήποτε το Χριστουγεννιάτικο, ώστε να δώσει το πνεύμα των γιορτών στο χώρο που βρίσκεστε! Με ένα ωραίο ζεστό σκουφί και τα πολυαγαπημένα μποτάκια που μας συνοδεύουν παντού!

 
Αυτά για..φέτος! Θα τα πούμε το 2015 με νέες ιδέες, νέα outfits..το μόνο που έχτε να κάνετε είναι να μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας..Καλές γιορτές!