Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΟΜΟΡΦΙΑ

                                      

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΝΥΧΙΑ

      

               από τις μαθήτριες του Γ1 Γιούλη Ζακυνθινού & Έφη Καραχάλιου
                         
      Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν με γρήγορους ρυθμούς και όπως πάντα εμείς οι γυναίκες από τώρα σκεφτόμαστε τα εορταστικά look που θα μας καλύψουν στις γιορταστικές μας εμφανίσεις!

 Τα Χριστούγεννα που έρχονται είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεωθούμε, να περιποιηθούμε τον εαυτό μας χωρίς δικαιολογίες και να απολαύσουμε μικρά πραγματάκια που θα μας κάνουν να νιώσουμε όμορφες, ξεχωριστές και θα μας βάλουν στο εορταστικό κλίμα.
   Μέσα σε αυτά τα μικρά μικρά πραγματάκια είναι και τα νύχια μας. Τώρα είναι η εποχή να τα περιποιηθούμε και να τα “ντύσουμε” γιατί όχι, χριστουγεννιάτικα. Οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων είναι εκείνες που απαιτούν τη μεγαλύτερη περιποίηση, καθώς εκείνες τις ημέρες είναι που βγαίνουμε διαρκώς, αλλά και μαζευόμαστε με φίλους και συγγενείς.
  Όσο πλησιάζει όμως ο καιρός δε θα έχετε  το χρόνο να ψάξετε για όμορφες ιδέες για το μανικιούρ, το χτένισμα και τα ρούχα που θα φορέσετε. Γι’ αυτό ξεκινήστε να οργανώνεστε από τώρα, ώστε να έχετε τουλάχιστον κάτι στο μυαλό σας  για τις γιορτινές μέρες μέχρι και την Πρωτοχρονιά.
    Το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων είναι το κόκκινο χρώμα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει πάση θυσία να το χρησιμοποιήσετε και εσείς στα νύχια σας .

     Κοιτάξτε πόσο εντυπωσιακό και κομψό δείχνει και το μαύρο χρώμα, ειδικά στην πρώτη πρόταση που συνδυάζεται με το χρυσό, αλλά και στη δεύτερη που βλέπουμε ένα γαλλικό μανικιούρ με ασημί πινελιές αυτή τη φορά.

    Επίσης, θα μπορούσατε να επιλέξετε και το λευκό χρώμα μιας και μας θυμίζει τα χιόνια που όλοι μας περιμένουμε τα Χριστούγεννα. Για να κάνετε όμως το σχέδιο σας να δείχνει πιο εντυπωσιακό και βραδινό, χρησιμοποιήστε και ένα ασημί, κόκκινο, ή γενικά έντονο χρώμα βερνίκι με glitter για τα σχέδια.


Πιστεύουμε να σας βοηθήσαμε και σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα!!!!!




ΠΗΓΕΣ

www.mama365.gr/.../nail-art-2014-hristoygenniatikes-idees-gia-teleia.ht