Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΜΟΔΑ/ΑΝΟΙΞΗ 2016

Τι θα φορεθεί την Άνοιξη 2016
                                                                         από τη μαθήτρια Γιούλη Ζακυνθινού

  Πριν λίγες μέρες ήρθε και επισήμως η Άνοιξη και όλοι αναρωτιόμαστε όπως είναι φυσικό....τι θα φορέσουμε!; Μην αγχώνεστε .... Θα σας δώσω μερικές ιδέες για κομψό και εντυπωσιακό ντύσιμο που, αν τις εφαρμόσετε, θα τους αφήσετε όλους  με το στόμα ανοιχτό! 

  Ξεκινάμε με την αναβίωση της δεκαετίας του '90, όπου τα ριχτά και αέρινα φορέματα ήταν στα must have. Το συγκεκριμένο στυλ, μας θυμίζει ελαφρώς τα νυχτικά, λόγω του σατέν υφάσματος αλλά και του λευκού και των nude χρωμάτων που χρησιμοποιήθηκαν. 
  Τα tribal μοτίβα είναι σίγουρα μία πρόταση που δεν την περιμέναμε- και πιο συγκεκριμένα σε ασπρόμαυρο χρώμα- ένας συνδυασμός πολύ κολακευτικός για κάθε γυναίκα. Κόκκινο, άσπρο και μπλε χρώμα...... Όπως πολύ καλά κατάλαβες, δεν εννοούμε να φοράς ένα από αυτά τα χρώματα κάθε φορά, αλλά να τα.... συνδυάζεις όλα σε μια εμφάνιση. Βέβαια, το κόκκινο χρώμα μπορείς να το φορέσεις και μόνο του, μιας και είναι μια ξεχωριστή πρόταση για το φετινό καλοκαίρι.   
   

   Ακόμη ένα μοτίβο που θα συναντήσουμε πολύ, τόσο στα ανοιξιάτικα όσο και στα καλοκαιρινά ρούχα που θα είναι κρεμασμένα στα καταστήματα, είναι το ριγέ. Παντού ρίγες για το 2016, από τα νύχια μέχρι και τις τσάντες και τα ρούχα μας. 
   Η ανδρόγυνη εμφάνιση ήταν μέσα στα must του χειμώνα, αλλά όπως φαίνεται και την Άνοιξη θα εξακολουθήσει να υφίσταται. Μπορεί η φετινή πρόταση της μόδας γενικότερα να είναι βασισμένη στα 90s, αλλά το συγκεκριμένο look μας έρχεται από τα 70s


  Στην ουσία το καλοκαίρι που μας έρχεται θα αφορά το ελαφρύ, αέρινο, ρομαντικό στυλ ντυσίματος, με δαντέλες, πιέτες, φραμπαλά και διαφάνειες. Οπότε, με λίγα λόγια είναι σαν να περιγράφουμε το boho στυλ, το οποίο ήταν και πέρυσι στην μόδα και μπορώ να πω ότι το συνηθίσαμε και μάλλον όσο περνάει ο καιρός θα μας αρέσει ακόμη περισσότερο. Από τα κρόσσια που τα συναντούσαμε παντού πέρυσι, μέχρι και στις τσάντες και τα παπούτσια μας, φέτος περάσαμε στα φτερά τα οποία θα διακοσμούν τα ρούχα μας.

Φορέστε λοιπόν την καλή σας διάθεση, συνδυάστε την με μια από τις προτάσεις μου....και ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΑΝΟΙΞΗ!!!