Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: ΣΤΙΒΟΣ

   Ο στίβος
                                                                                              από τη μαθήτρια του Β3 Βάσια Παππά

   Ο αθλητισμός είναι ένα κομμάτι της ζωής μας, με όποιο άθλημα και αν ασχολούμαστε  είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ένα από τα ωραιότερα αθλήματα είναι ο στίβος που περιλαμβάνει πολλά αγωνίσματα, όπως τρέξιμο, αντοχή, άλμα εις  μήκος, άλμα εις ύψος, ακόντιο, σφαίρα, εμπόδια. 

      Ο στίβος παρ' όλες τις δυσκολίες και τους τραυματισμούς που μπορεί να αντιμετωπίσει αυτός που αποφασίζει να ασχοληθεί, δίνει την ευκαιρία να γεννηθεί ένας καινούργιος πρωταθλητής με μία δυνατή προσωπικότητα που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την όποια κατάσταση στη ζωή του και να βγει νικητής...και αν χάσει θα μάθει από τα λάθη του και θα επιστρέψει πιο αφοσιωμένος.


  Ένα από τα πιο ξεχωριστά αγωνίσματα του  στίβου που έχει φέρει πολλές διακρίσεις στην χώρα μας είναι το άλμα εις μήκος. Το άλμα εις μήκος είναι ένα δύσκολο άθλημα που φέρει δύσκολη τεχνική και θέλει καιρό για να το κάνεις σωστά. Επίσης ένα ακόμα πιο δύσκολο άθλημα  είναι το άλμα εις ύψος το οποίο είναι ακόμα πιο περίπλοκο με ακόμα πιο δύσκολη τεχνική. 


   Β
έβαια όσο δύσκολο κι αν είναι κάτι ,όπως εδώ το κάθε αγώνισμα , πρέπει να αγωνίζεσαι για τα πάντα , να έχεις υπομονή και επιμονή και πάνω από όλα να αγαπάς αυτό που κάνεις!!