Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΡΟΣΙΑΣ

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΡΟΣΙΑΣ

   Με πολύ χαρά απαντήσαμε θετικά στην πρόσκληση που μας έγινε λίγο πριν τα Χριστούγεννα από το Γυμνάσιο της Δροσιάς, το Δ/ντη κο Γαλανόπουλο και τη Μουσικό κα Μπρατσιάκου για να παρακολουθήσουμε την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή τους στο χώρο του σχολείου. Αντιπροσωπία 10 παιδιών της Πολιτιστικής Ομάδας με συνοδούς τις υπεύθυνες καθηγήτριες παρακολούθησαν ένα πολύ όμορφο θέαμα από όπου και οι φωτογραφίες που ακολουθούν.
Χριστούγεννα με πολύ πολύ χορό....

   Προβληματισμένο παρουσίασαν τον Αη Βασίλη οι μαθητές που έγραψαν και σκηνοθέτησαν μόνοι τους το σκετσάκι που παρουσίασαν. Τα ξωτικά έκαναν... απεργία και δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα στον Άγιο που έψαχνε εσπευσμένα .....εναλλακτικές λύσεις για την κατασκευή των δώρων. Ωραίοι διάλογοι, γέλιο, πολύ κέφι από τα παιδιά!!  

Αη Βασίλης και Ξωτικά προβληματισμένοι....

Ο Αη Βασίλης στον κόσμο των ανθρώπων ψάχνει να βρει αντικαταστάτες των ξωτικών που... απεργούν!
 Υπέροχη ήταν η χορωδία με την κυρία Τηλεμάχη  Μπρατσιάκου γι αυτό και καταχειροκροτήθηκε.  Μικρά δείγματα της δουλειάς τους στα βιντεάκια παρακάτω. Μπράβο παιδιά! Και φυσικά στο τέλος οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες με τα παιδιά  και απ τα δυο σχολεία.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΑΣ!

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΞΑΓΟΡΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ