Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ 2018

ΟΜΑΔΑ   ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ   2018/9


..........................................................................................................................

                    

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ  BAZAAR !!!

                               από τις μαθήτριες Δήμητρα και Μάρθα Τέντα,                                φωτο: Ιωάννα Σιμιτζή
  
Το χριστουγεννιάτικο bazaar του σχολείου μας, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 ,  στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!


 
    Τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου , καθώς και πολλοί γονείς συνέβαλλαν στην προετοιμασία του. Με πολύ μεράκι και καλή διάθεση έφτιαξαν υπέροχα χριστουγεννιάτικα στολίδια όπως επίσης και άλλες μοναδικές κατασκευές. Πολύ εντυπωσιακά ήταν τα ζωγραφισμένα , με διάφορα χρώματα και παραστάσεις , μπουκάλια καθώς επίσης και τα λαχταριστά σπιτάκια από ζάχαρη και καραμέλες!










    Ακόμη, διάφορα  τοπικά καταστήματα ενίσχυσαν την προσπάθεια αυτή,  χορηγώντας με τα εξαίσια προϊόντα τους, το bazaar. Προσφέρθηκαν δελεαστικά μελομακάρονα , ευωδιαστά κρασιά, καταπληκτικά χειροποίητα κοσμήματα κ.α. Επίσης διοργανώθηκε κλήρωση με τυχερούς λαχνούς, στην οποία είχες τη δυνατότητα να κερδίσεις μία τηλεόραση υψηλής τεχνολογίας!
   Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επικρατούσε χαρούμενο , γιορτινό πνεύμα και η ευχάριστη αυτή ατμόσφαιρα συνοδευόταν από παραδοσιακή – χριστουγεννιάτικη μουσική. 


         Οι διοργανώτριες της εκδήλωσης Ζωή Αποστόλου, Χρύσα Καραχάλιου, Κωνσταντίνα Γκέγκα καθώς και άλλοι γονείς φορούσαν το πιο λαμπερό και όμορφο χαμόγελό τους και εξυπηρετούσαν τον κόσμο που ήθελε να αγοράσει κάποια από τις δημιουργίες τους ή ήθελε να πάρει μέρος  στην κλήρωση για την τηλεόραση.
   


   Η συγγραφική ομάδα της εφημερίδας μας πήρε μία συνέντευξη από την πρόεδρο του συλλόγου,  την κ. Ζωή Αποστόλου. Δείτε τα ερωτήματα που μας απάντησε :

Ερώτηση: - Ποιος είναι ο σκοπός του bazaar ;
Απάντηση: - Σκοπός του bazaar σήμερα είναι να μαζέψουμε χρήματα ,για να μπορέσουμε να αγοράσουμε κάποια πράγματα για το σχολείο μας γιατί έχουμε αρκετές ελλείψεις .

Ερώτηση: - Στην εργασία αυτή συμμετείχαν και γονείς ή έγινε μόνο από τα μέλη του συλλόγου ;
Απάντηση: - Στην εργασία αυτή συμμετείχαν ο σύλλογος ,κάποιοι γονείς που έχουν παιδιά που φοιτούν στο σχολείο και κάποιοι γονείς που δεν έχουν παιδιά που φοιτούν στο σχολείο .
Ερώτηση: - Ήταν εύκολη η διαδικασία προετοιμασίας της εκδήλωσης ;
Απάντηση: - Δεν μπορώ να πω πως ήταν εύκολη ,αλλά ήταν σίγουρα ευχάριστη .
Ερώτηση: - Είναι η πρώτη χρονιά που διοργανώνετε bazaar ;
Απάντηση: - Ναι ,είναι η πρώτη χρονιά που διοργανώνουμε bazaar και ευελπιστούμε να έχει επιτυχία .

Οι κυρίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

     Ευχαριστούμε πολύ την κα.  Πρόεδρο για την συνέντευξη που μας παραχώρησε .